3 cadeautips voor mannen: tips voor ieder budget!

cadeaus voor mannen

Er is altijd wel een reden te vinden om hem een leuk cadeautje te geven. Misschien is hij jarig, is het een feestdag, is het Vaderdag of heeft hij iets gedaan of bereikt waarvoor hij een cadeautje verdient? Er is altijd wel een reden te verzinnen om hem wat leuks te geven. Daarnaast is een cadeau geven vaak leuker dan een cadeau ontvangen. Maar wat het lastigste vaak is, wat ga je hem geven? In dit artikel helpen we je een eindje op weg door je 5 leuke cadeautips voor mannen te geven. Je kunt kiezen uit functioneel, origineel of luxe. En daarnaast houden we rekening met verschillende budgetten. Zo is er voor ieder iets wils en kan iedereen uit de voeten met deze tips. Er zijn zelfs tips voor de mannen die alles al hebben.

Cadeaus voor mannen tot 30 euro

De eerste tip is ondergoed of sokken. En mocht je nu echt denken: wat saai? Dat is het absoluut niet als het aan ons ligt. De meeste mannen houden van een functioneel cadeau en dat maakt deze perfect. Ook is het low budget wat het erg toegankelijk maakt. Dit cadeau kun je gemakkelijk feestelijk maken door er een leuke verpakking omheen te doen. Dit alles bij elkaar maakt ondergoed of sokken geven hartstikke leuk. Kies eens ondergoed of sokken met een leuke print of een kek kleurtje. Dat maakt het meteen hartstikke feestelijk en leuk om weg te geven!

Cadeautips voor mannen tot 50 euro

Sieraden zijn ook een hele leuke tip. Dit kan zowel voor een man met een stoere stijl maar ook voor een man met een wat minder stoere kledingstijl. Je kunt namelijk kiezen voor een lederen armband (stoer) of een schakelarmband van zilver (wat minder stoer). Wel is dit cadeau iets duurder maar er zijn ook voldoende gelegenheden waarbij je wat meer geld wilt spenderen. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om een luchtje cadeau te doen. Dit is altijd een goed cadeau. Door het enorme aanbod zijn er veel verschillende soorten geuren en zijn er ook geuren in alle soort prijsklassen beschikbaar.

Luxe cadeautips voor mannen tot 80 euro

En dan voor een ieder die de man wat extra wil verassen met een wat groter en duurder cadeau hebben we natuurlijk ook nog tips. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle riem of een andere accessoire die de outfit van de man compleet maakt. Een riem van echt leer geeft een mooie afwerking aan de outfit en is geschikt voor elk postuur. En daarnaast zijn er ook verschillende duurdere parfums op de markt die erg leuk zijn om cadeau te geven. Omdat deze van verschillende prijsklassen zijn komt deze tip terug bij beide kopjes.