De Bijenkorf

Jouw bestelling bij De Bijenkorf? voor 22:00 besteld, morgen in huis

Shoppen vanuit huis in een groot warenhuis

Kleding voor dames en voor heren. De leukste outfits voor kinderen. Cosmetica en herenverzorging. Alles voor in huis. En zelfs regelmatig thema producten zoals bijvoorbeeld rond de kerst. De bijenkorf is een gigantisch warenhuis waar je een breed scala aan geweldige producten kunt vinden. Of je nu gaat shoppen voor jezelf, je partner, je kinderen of gewoon voor een leuk cadeautje voor je vrienden. Alles wat je wilt kun je hier vinden. En je hoeft er niet eens meer voor naar buiten. Eenvoudig je computer aanzetten en shoppen maar. Want De Bijenkorf is uiteraard ook digitaal te bezoeken.

De Bijenkorf staat elke dag voor je klaar

Heb je vragen over een product of over je bestelling? Bij De Bijenkorf staan ze zeven dagen per week klaar om je te helpen bij al je vragen. Vanaf 8 uur in de ochtend zitten de medewerkers gereed om jouw telefoontje, chatbericht of whatsapp bericht te beantwoorden. En ze sluiten pas om middernacht. Daar zit ook voor jou altijd een moment tussen dat je zelf even de tijd en ruimte hebt om je vragen te stellen. Kan niet anders.

Bestellen voor 22.00 uur, de volgende dag geleverd

Wanneer jouw bestelling op werkdagen voor 22.00 uur is geplaatst, dan kun je de volgende dag al een bezorger aan je deur verwachten die al deze producten komt langsbrengen. Bestel je in het weekend voor 22.00 uur, dan ontvang je de levering binnen één tot twee dagen. Ook de bezorgservice heeft weleens een weekenddag waar De Bijenkorf niets aan kan veranderen.

* Vandaagbesteldmorgeninhuis.be doet regelmatig onderzoek naar de verzendtijden van de webwinkels op deze websites. De daadwerkelijke levertijden zijn ook afhankelijk van product en het seizoen. Houd daarom altijd de levertijden aan die u op de website van de webwinkels vindt.