Krefel

Jouw bestelling bij Krefel? Voor 22:00 besteld, morgen in huis

De beste prijzen, de snelste service

Op het gebied van elektro is er geen betere winkel te bedenken dan Krefel. Al in 1958 werd Krefel opgericht. Een winkel vol met huishoudelektra die een ongeëvenaarde prijs, service en kwaliteit beloofde. Door de jaren heen is er natuurlijk veel gebeurd en doorontwikkeld. Tegenwoordig kun je bij deze winkel ook terecht voor een professioneel en goed advies. Zo staat de klantenservice 6 dagen per week klaar om je te helpen en kun je daarnaast ook via de social media kanalen contact opnemen.

Wat kun je er vinden?

Alles op het gebied van huishoudelektra wordt aangeboden bij Krefel. Van topmerken wasmachines tot aan laptops en TV’s. Maar ook wie zijn huis goed schoon wil houden met een kwalitatief goede stofzuiger kan in deze winkel goed slagen. Door het enorm ruime assortiment is er voor iedereen wel iets passends te vinden. Precies datgene waar jij naar op zoek bent hebben zij voor jou klaar staan. Weet je nog niet helemaal wat je precies zoekt, dan staan de productadviseurs voor je klaar om je te helpen.

Snelle service

Vandaag besteld is morgen in huis. Ook op zondagen. Dat is al een bijzonder snelle service. Duurt dat toch te lang naar je zin, dan kun je voor een groot aantal producten ook kiezen voor de express service. Hier zit wel een meerprijs aan vast, maar dan kun je ook binnen twee uur na de bestelling het product bij jou voor de deur verwachten. Zoals ze beloven: de snelste service.

* Vandaagbesteldmorgeninhuis.be doet regelmatig onderzoek naar de verzendtijden van de webwinkels op deze websites. De daadwerkelijke levertijden zijn ook afhankelijk van product en het seizoen. Houd daarom altijd de levertijden aan die u op de website van de webwinkels vindt.