Partly

Jouw bestelling bij Partly? voor 17:00 besteld, morgen in huis

Haal vandaag nog jouw nieuwe telefoon bij Partly

Heb je al gehoord van Partly? De webshop waar je jouw nieuwe telefoon kunt vinden. Zowel een iPhone als de Samsung zit in het assortiment. Uiteraard hebben ze voor deze toestellen ook alle onderdelen beschikbaar, zodat je zelf de reparaties kunt uitvoeren als je dat wilt. Om het helemaal compleet te maken is er ook een ruim aanbod van accessoires voor je telefoon. Opladers, hoesjes, headsets, speakers. Je vindt het allemaal in de webshop van Partly.

Supersnelle verzending

In de wereld van nu is een mobiele telefoon bijna onmisbaar geworden. We willen allemaal 24 uur per dag bereikbaar zijn en toegang hebben tot het internet. Vanaf elke plek en op ieder moment. Daarom wil je ook zeker zijn dat jouw nieuwe telefoon zo snel mogelijk bij jou in je handen ligt. Bestel je voor middernacht, dan zorgt Partly ervoor dat je jouw nieuwe speeltje de volgende dag al in huis hebt. Er zijn zelfs mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je bestelling nog dezelfde dag geleverd wordt. Geen moment meer zonder je telefoon als het aan Partly ligt.

Ruil je oude toestel in

Wat doe je met je oude toestel als je nieuwe telefoon eenmaal in gebruik is? Bij veel mensen ligt deze in een lade te verstoffen. Jammer, want je oude toestel is geld waard. Ruil je toestel in bij Partly en je ontvangt hiervoor de inruilwaarde. Deze kun je gebruiken in de webshop, maar je kunt het ook direct laten uitbetalen op je bankrekening.

* Vandaagbesteldmorgeninhuis.be doet regelmatig onderzoek naar de verzendtijden van de webwinkels op deze websites. De daadwerkelijke levertijden zijn ook afhankelijk van product en het seizoen. Houd daarom altijd de levertijden aan die u op de website van de webwinkels vindt.