Torfs

Jouw bestelling bij Torfs? voor 22:00 besteld, morgen in huis

Sterk in je schoenen met Torfs

Dé reden om naar de webshop van Torfs te gaan, is als je op zoek bent naar prettige en stoere schoenen om je outfit compleet te maken. Op social media kun je onder #sterkinjeschoenen een hele verzameling van foto’s vinden van mensen die allemaal erg tevreden zijn met de schoenen uit deze winkel. Sluit jij je aan bij de community? Bestel je schoenen bij Torfs en deel een mooie foto hiervan met #sterkinjeschoenen. De community groeit en ook jij bent welkom.

Voor groot en klein

Torfs richt zich op mannen en vrouwen. Daarnaast heeft Torfs ook een ruime keuze schoenen voor de kinderen. Heb je niet zo’n volle portemonnee en is je budget maar beperkt, ga dan direct naar de outlet. Mooie schoenen tegen lage prijzen en voor iedereen betaalbaar. En doordat je kunt zoeken op diverse kenmerken, zoals bijvoorbeeld de kleur, de maat of de prijs, zie je ook meteen of ze jouw perfecte schoenen in het assortiment en op voorraad hebben.

Geleverd binnen één werkdag

Oké, je moet wel even zorgen dat je bestelling voor 22.00 uur geplaatst en betaald is, maar daarna heb je ook de garantie dat de schoenen de volgende werkdag bij jou geleverd worden. Dat kan voortaan ook in de avonduren of op zaterdagen. Zo is er altijd een moment te vinden dat jij ook thuis bent om de levering aan te nemen.

* Vandaagbesteldmorgeninhuis.be doet regelmatig onderzoek naar de verzendtijden van de webwinkels op deze websites. De daadwerkelijke levertijden zijn ook afhankelijk van product en het seizoen. Houd daarom altijd de levertijden aan die u op de website van de webwinkels vindt.