Viata

Jouw bestelling bij Viata? voor 19:00 besteld, morgen in huis

Viata: jouw online apotheek

Dat je op internet terecht kunt om de mooiste outfits en de stoerste schoenen te vinden, dat weten we allemaal wel. Ook is het niet vreemd meer om te horen dat iemand een wasmachine of een TV online heeft besteld. Maar wist je al dat je tegenwoordig ook op internet terecht kunt voor je medicijnen? Viata is een apotheek die jou digitaal helpt om snel de juiste medicijnen in huis te krijgen. Super fijn, zeker als je de deur niet uit wilt omdat je wat ziek bent.

Advies op basis van je zoektermen

Je gaat niet alleen naar de apotheek om de medicijnen op te halen die de dokter aan je voor heeft geschreven. Er zijn ook veel pillen en middeltjes die je zonder recept kunt ophalen. Maar hoe weet je nu wat je moet hebben bij jouw klachten? Simpel, je vult de zoekterm in en Viata geeft jou passende adviezen. Op die manier weet je zeker dat je geen aambeienzalf in huis haalt als je op zoek bent naar iets tegen oorpijn.

Snelle levering, maar bestel op tijd

Vaak ga je pas naar de apotheek als je op dat moment ook meteen de medicijnen nodig hebt. Zo snel gaat het niet via de online apotheek. Zorg daarom dat je tijdig je nieuwe bestelling plaatst. Is de paracetamol bijna op, bestel dan meteen nieuwe. Op tijd besteld is de volgende dag geleverd.

* Vandaagbesteldmorgeninhuis.be doet regelmatig onderzoek naar de verzendtijden van de webwinkels op deze websites. De daadwerkelijke levertijden zijn ook afhankelijk van product en het seizoen. Houd daarom altijd de levertijden aan die u op de website van de webwinkels vindt.