Beterbed

Jouw bestelling bij Beterbed? voor 22:00 besteld, morgen in huis

Beter slapen op een Beter Bed

Een goede nachtrust is belangrijk. Wanneer je niet goed slaapt heb je daar gedurende de hele dag last van. Je bent minder geconcentreerd en loopt regelmatig te gapen. Dat kan op je medemensen overkomen alsof je totaal niet geïnteresseerd bent in wat ze doen of vertellen. Daarom heeft Beter Bed zich gespecialiseerd in bedden. Boxsprings, losse matrassen, bedden en ook beddengoed wordt voor jou uitgezocht op kwaliteit en aangeboden in een webshop vol producten.

Al ruim 35 jaar dé specialist

Beter Bed bestaat al meer dan 35 jaar en heeft zich in deze jaren telkens opnieuw gespecialiseerd in bedden en slaapbeleving. Ze kunnen je dus als geen ander informeren over welke aankoop jou het meeste plezier zal geven. Bovendien hebben ze 2021 nu al uitgeroepen tot het jaar van de slaapkop. Dus ben jij dol op slapen en wil je hier het meeste uithalen, laat je dan snel adviseren door de echte vakmensen.

Levering op afspraak

Een bed leveren is meer dan even een pakketje aan de deur afgeven. Daarnaast zou het niet handig zijn als ze jouw levering bij de buren zetten omdat jij niet thuis was op het moment van de bezorging. Daar worden de buren ook niet echt blij van, zo’n groot en zwaar pakket. Daarom kun je bij Beter Bed meteen een afspraak inplannen wanneer ze jouw bed komen bezorgen. Uiteraard krijg je hier ook één werkdag vooraf nog een bericht van als reminder.

* Vandaagbesteldmorgeninhuis.be doet regelmatig onderzoek naar de verzendtijden van de webwinkels op deze websites. De daadwerkelijke levertijden zijn ook afhankelijk van product en het seizoen. Houd daarom altijd de levertijden aan die u op de website van de webwinkels vindt.