Coolblue

Jouw bestelling bij Coolblue? Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Met een eigen bezorgdienst & uitstekende service is Coolblue een razend populaire webwinkel

In 1999 is Coolblue opgericht en is begonnen als een studentenbedrijf. Ze hebben als doel klanten blij maken en ze zijn het meest klantgerichte bedrijf in Nederland en België. Ze hebben ruim 4500 mensen in dienst, veel winkels, een eigen klantenservice en eigen bezorging. Ook beschikken ze over eigen installatie en eigen reparatie! Coolblue geeft advies, medewerkers hebben verstand van zaken en de klant staat voorop.

Het productaanbod

Coolblue beschikt over een heel ruim assortiment. Het is onderverdeeld in een aantal categorieën zoals computers en tablets, beeld en geluid, telefonie, huishouden en wonen, keuken, sport en verzorging, foto en video, navigatie, reizen en fashion en tuin en klussen. Ook vind je er een aparte pagina met alleen maar acties. Kortom Coolblue heeft consumenten erg veel te bieden voor in- en rondom het huis. Online kun je met een paar drukken op de knop, op je gemak, het hele assortiment bekijken en kijken wat jij nodig hebt.

Betaalmethoden en levering

Bancontact is de bekende betaalmethode die je bij Coolblue direct kunt gebruiken. Als je vandaag voor 23.59 uur hebt besteld, dan heb je je product(en) morgen in huis en wordt alles gratis verzonden. De 24-uurs levering is ideaal, vandaag besteld en morgen in huis geldt dus echt! De logistieke processen zijn namelijk goed geregeld zodat de snelle levering mogelijk is. Dus alles wat je van Coolblue nodig hebt, kies je vandaag nog, bestel je en dan kun jij er morgen al gebruik van maken. Eenvoudiger kan het toch niet?

* Vandaagbesteldmorgeninhuis.be doet regelmatig onderzoek naar de verzendtijden van de webwinkels op deze websites. De daadwerkelijke levertijden zijn ook afhankelijk van product en het seizoen. Houd daarom altijd de levertijden aan die u op de website van de webwinkels vindt.