De Online Drogist

Jouw bestelling bij De Online Drogist? voor 21:30 besteld, morgen in huis

De Online Drogist: alles voor je gezondheid

Groeit je buik vanwege de zwangerschap of wil je de extra kilo’s van de feestdagen graag kwijt? Voor iedere situatie zijn gezondheidsproducten die je helpen om je lichaam in een optimale conditie te krijgen. Zo is het voor een grote groep mensen vaak belangrijk om wat extra vitamines in te nemen. Maar ook om de intieme momenten met je partner nog spannender te maken kan De Online Drogist je wat slimme producten aanraden.

De grootste 24 uurs drogist

De online wereld is nooit gesloten. Dat geldt nu ook voor De Online Drogist. Deze is 24 uur per dag te bereiken, zodat jij op elk gewenst moment kunt shoppen voor de producten die je nodig hebt om een gezond en spannend leven te leiden. Om je op elk moment te kunnen voorzien van het juiste advies en van extra inspiratie, is er hiervoor speciaal een online pagina ingericht. Het maakt dus niet meer uit op welk uur van de dag je wilt gaan shoppen, bij De Online Drogist kun je altijd terecht.

Same day delivery

De Online Drogist biedt als extra service ook nog eens een same day delivery aan. Eenvoudig gezegd: vandaag besteld, vandaag nog in huis. Dat is nog eens makkelijk. Moet je wel even zorgen dat je de bestelling voor 11.00 uur in de ochtend hebt geplaatst. Kleine moeite voor een fijne en snelle levering, toch?

* Vandaagbesteldmorgeninhuis.be doet regelmatig onderzoek naar de verzendtijden van de webwinkels op deze websites. De daadwerkelijke levertijden zijn ook afhankelijk van product en het seizoen. Houd daarom altijd de levertijden aan die u op de website van de webwinkels vindt.