ICI Paris XL

Jouw bestelling bij ICI Paris XL? voor 18:00 besteld, morgen in huis

ICI Paris online: jouw partner in parfum

ICI Paris XL is gestart in 1968 in Brussel als een klein parfumwinkeltje. Inmiddels is het een winkel boordevol beauty experts die alles weten van de beautyproducten en parfums die ze aanbieden. Deze experts staan maar wat graag voor jou klaar om je te helpen bij het kiezen van jouw beautyproducten en parfum. Ze hebben zelfs meer dan 13.000 beautyproducten in het assortiment zitten. Alle hulp is dan natuurlijk welkom om uit te komen bij het product dat jij nodig hebt.

Ophalen binnen 1 uur

Jij bent vast net zo enthousiast over je aankoop als de experts bij ICI Paris XL. Daarom is het mogelijk om je bestelling binnen 1 uur op te gaan halen in de winkel bij jou in de buurt. Hiervoor kun je gebruik maken van de Click & Collect mogelijkheid die geboden wordt.

Levering thuis binnen één werkdag

Ben je toch niet helemaal van plan om de deur uit te gaan, omdat het te warm, te koud of te nat is, dan kun je alle producten van ICI Paris XL eenvoudig en kosteloos thuis laten bezorgen. Jij bestelt en rekent af in de webshop en ICI Paris XL zorgt ervoor dat al deze producten binnen één werkdag bij jou thuis afgeleverd worden. Simpel en snel.

* Vandaagbesteldmorgeninhuis.be doet regelmatig onderzoek naar de verzendtijden van de webwinkels op deze websites. De daadwerkelijke levertijden zijn ook afhankelijk van product en het seizoen. Houd daarom altijd de levertijden aan die u op de website van de webwinkels vindt.