Mexx

Jouw bestelling bij Mexx? Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Jouw stijl eenvoudig en snel in huis

Jouw schoenen stralen uit wie jij bent. Het is een stijl die volledig bij jou past en waar jij je het beste bij voelt. Een schoen die kwaliteit, vertrouwen en betrouwbaarheid uitstraalt. Ik hoef het je natuurlijk niet te vertellen, maar voor deze schoenen moet je natuurlijk bij MEXX zijn. Ook voor de mensen met een iets kleiner budget is MEXX betaalbaar. Houd bijvoorbeeld de aanbiedingen maar eens in de gaten met topschoenen voor betaalbare prijzen.

Laarzen, sneakers en kindermaten

Voor de vrouw die graag hoge laarzen of enkellaarsjes draagt. De man die op zoek is naar mooie en comfortabele sneakers. En voor de kinderen die zich nu al bezig houden met de mooiste mode. MEXX heeft een ruim aanbod van schoenen voor jong en oud, groot en klein. Laat je inspireren door alles wat MEXX te bieden heeft en volg ze ook op social media. Voor de social media fanaat die graag zelf in de schijnwerpers staat: tag jouw foto met je nieuwe MEXX item en wie weet zie je jouw foto binnenkort terug op Instagram.

Binnen één tot twee werkdagen verzonden

Bestel jouw favoriete schoenen en ze worden binnen één tot twee werkdagen naar je toe gestuurd. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat jouw voeten kunnen genieten van deze nieuwe stoere stappers.

* Vandaagbesteldmorgeninhuis.be doet regelmatig onderzoek naar de verzendtijden van de webwinkels op deze websites. De daadwerkelijke levertijden zijn ook afhankelijk van product en het seizoen. Houd daarom altijd de levertijden aan die u op de website van de webwinkels vindt.