Plein.be

Jouw bestelling bij Plein.be? voor 22:00 besteld, morgen in huis

Plein.be is een online drogisterij met een zeer ruim aanbod aan producten die je in menig drogisterij kunt verwachten. Van dagelijkse producten als tandpasta, condooms, make-up en douchegel tot crèmes voor een droge huid of warmtepleisters voor klachten aan de nek. Het aanbod is zeer divers én bovendien zeer voordelig ten opzichte van de meeste drogisterijen.

De volgende dag al in huis!
Een bestelling in deze webwinkel voor 22:00 de volgende dag al in huis kunt verwachten! Ideaal om snel die lege tube tandpasta te vervangen, of bijvoorbeeld een pak luiers. Een groot voordeel is dat je bestellingen van € 35,- gratis worden verzonden! Heb je bovendien een vraag over een bepaald artikel? Dan kun je altijd live chatten met Plein.be. Kortom: Plein.be is een online drogisterij met snelle levertijd, goed advies, scherpe prijzen en ruim aanbod!

* Vandaagbesteldmorgeninhuis.be doet regelmatig onderzoek naar de verzendtijden van de webwinkels op deze websites. De daadwerkelijke levertijden zijn ook afhankelijk van product en het seizoen. Houd daarom altijd de levertijden aan die u op de website van de webwinkels vindt.